Description

Idea për krijimin e një biznesi të tillë lindi në vitin 1998, pas një eksperience disa vjeçare në pastiçeritë më të njohura të Greqisë duke njohur nga afër mjeshtërinë e përgatitjes së ëmbëlsirave dhe duke e kthyer atë në një art të vërtetë.
Të kthesh experiencen e fituar ne nje mundesi per te ndihmuar te tjeret eshte e veshtire por kurre e pamundur. Brenda pak viteve ndërmarrja jonë e vogël është kthyer në një nga më të njohurat dhe më modernet në tregun e brumrave dhe ëmbëlsirave në qytetin e Roskovecit dhe Fierit.

Për realizimin e këtij projekti ishte e domosdoshme ndihma e shume njerëzve. Ndihma qe ata kane dhene ka bere te mundur qe "Bleta Premium" te arrije nje nivel te larte ne profesionalizem dhe sherbim.

Ne synojme që me produktet tona te bejme sa me shume kliente te lumtur. Lumturia e klienteve tone, kenaqesia jone!

Location

Fier, Fier, Albania

Region
Categories
Contact business
[contact-form-7 id="10"]
mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review